Igen van! Méghozzá nagyon is professzionális öntözéstechnikai szaküzlet van Budán! Kifejezetten az automata öntözőrendszer telepítés alkatrészei és kiegészítő alkatrészei forgalmazására szakosodott, végfelhasználókat is kiszolgáló üzlet van Budán, jó közlekedés mellett.

Az üzlet az öntözéstechnika profiljában három főbb ponton kívánja kielégíteni az érdeklődést. Ebből az első a viszonteladás, azaz az öntözőrendszer telepítők kiszolgálása a maximális pontossággal. A hozzánk visszajáró és szerződött telepítők kiemelt fontosságúak, ezért a hazai piacon leginkább elterjedt márkák mindegyikét tartjuk az üzletünkben. Több kiváló márka teljes szortimentje is megtalálható nálunk, így a Hunter, a Toro, a Rain-Bird, az Irritrol is. Valamint a kiegészítő alkatrészek közül természetesen nem hiányozhatnak a fittingek, a csövek, a csapok, a kábelek, a szűrők és a szivattyúk sem. A szivattyúkhoz kábelt, kötelet, nyomás és átfolyás szabályzókat is árulunk. Mi magunk nem telepítünk öntözőrendszereket, hanem az országos hálózatunkhoz csatlakozott tagoknak adjuk át a hozzánk beérkező munkákat.

Fontos profilja még az öntözéstechnikai szaküzletünknek a végfelhasználók kiszolgálása. Elképzelhető, hogy elromlik egy szelep, egy szórófej vagy egy vezérlő, ami már nem garanciális. Nem mindenki akar egy öntözőrendszer szerelőre várni ilyenkor, vagy kifizetni azt, amit saját maga is el tud végezni. Ezért hozzánk be lehet ugrani ilyenkor és mi garantáljuk, hogy gyorsan kiszolgáljuk ugyanazzal az alkatrésszel. A legjobb ilyenkor, ha magával hozza azt az alkatrészt, vagy ha annak kiszerelése anomáliát okozna a rendszerben, akkor annak fényképével. Ez nagyon megkönnyíti a dolgunkat és Ön is biztosra mehet, hogy azt fogja kapni, amit szeretett volna, és nem kell még egyszer ezzel foglalkoznia.

A harmadik előretolt bástyánknak a „Szereld Magad” akciónk keretein belül a házilag történő öntözőrendszer összerakás mondható. Ezt a szolgáltatásunkat évek óta nagy sikerrel keresik a végfelhasználók. Teljesen érthető, ha valaki mindent az otthonába saját maga csinált, akkor ezt a berendezést is megcsinálja, csak szeretne hozzá kellő segítséget, hogy biztosra tudjon menni. Ezt a segítséget adjuk meg a számára az ingyenes tervezés, az alkatrész összeállítás, a korrekt ismertetők, és a telefonos segítségnyújtás keretében!