Legyen szó egészen apró feladatokról, mint például egy madárvédő felszerelése vagy egy reklámtábla kihelyezése, esetleg nagy volumenű munkákról, mint egy magas épület festése, felújítása, esetleg egy csarnok szerkezetszerelése, egy személyemelő óriási segítséget jelent.

Bár számtalan különböző típusú önjáró emelőkosár létezik, eltérő méretekkel, súllyal és meghajtási módokkal, az közös bennük, hogy mindegyik túl drága ahhoz, hogy alkalmi munkákhoz bárki megvásárolja őket; a milliós nagyságrendű vételár mellett a szintén nem olcsó fenntartással és tárolással is számolni kell.

A kosaras emelő bérlés viszont bárki számára elérhető korrekt, megfizethető áron az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából. Ez igaz cégekre és magánszemélyekre egyaránt. Nálunk az sem akadály, ha nincs gépkezelői engedélye, ugyanis nem csupán az eszközt adjuk, hanem ha van rá igény, szakképzett kezelőszemélyzetet is biztosítunk.

Emelőkosaras autó bérlés előtt elengedhetetlen, hogy felmérjük a munkaterületet, illetve tisztában legyünk vele, pontosan milyen személyemelőre van szükségünk. Az semmiképpen sem elég, ha csupán a maximális emelőmagasságot, esetleg a legnagyobb oldalirányú kinyúlást vesszük figyelembe, hiszen például könnyen előfordulhat, hogy az önjáró emelőkosár egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy egyáltalán megközelítse a munkaterületet. Ha a gép túl nehéz, nem csak megsüllyedhet a laza, egyenetlen talajon, de könnyedén tönkreteheti a gyepet, vagy a különböző burkolatokat, amin keresztül halad; különösen igaz ez a kerekekkel szerelt emelőgépekre.

Cégünk Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú személyemelőjét ezzel szemben kifejezetten szűk, nehezen megközelíthető helyekre tervezték. Tizenhét méteres maximális emelőmagasságához képest rendkívül könnyű, alig nehezebb másfél tonnánál. Ez a súly ráadásul remekül eloszlik a széles, gumiborítású lánctalpakon, ennek köszönhetően az emelőgép laza talajon sem süllyed meg, és még a padló borításában sem tesz kárt. Kompakt méreteinek hála könnyedén elboldogul a szűk, sűrűn beépített városi környezetben is.
Hívjon minket, ha egy létra már nem elég!