Szüksége van a nagyobb helyre, de még messze van az éves lomtalanítás? Vannak olyan bútorai, háztartási eszközei, amiről régen azt gondolta, még jó lesz majd valamire, de már mégsem fogja használni? Alig tud mozdulni otthonán belül az egyik sarokba letett bútoraitól, ruháktól, könyvektől? Ott porosodnak dolgai a tárolóban, padláson, pincében, és még nem volt szíve kidobni, de most már megtenné? Ha elhatározta, hogy igen, akkor hívjon minket, akár ingyenes lomtalanítást is vállalunk!
Cégünk alap profilja a költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás, ezen belül pedig lehetőség van ingyen lomtalanításra. Ha költözne és szeretné épségben elszállíttatni holmiját, kedvező áron vállaljuk ezt a munkát. Lomtalanítást végzünk lakásban, házban, irodában. Mindent el tudunk szállítani, a hasznavehetetlen dolgokat hivatalos hulladékmegsemmisítőbe helyezzük. Ha olyan bútorai, műszaki cikkei akadnak, amelyet még fel lehet használni, akkor a lomtalanítás ingyenes. Vonatkozik ez azokra a tárgyakra, melyek nem sérültek, nem kopottak, működőképesek, tehát újrahasznosíthatók.
Olyan rakodókkal dolgozunk, akikben megbízhat, tapasztalt szakemberek, így rendben elvégzik feladatukat. ha szükséges, akár ki is pakolnak abból a helységből, amiből szeretné kipakolni a lomtalanításra váró dolgokat. Úgy végzik el a munkájukat, hogy az ne zavarjon senkit, maguk után rendet hagynak. Az előre megbeszélt időpontban érkeznek, hogy a már kipakolt dolgait ne vihessék el az utcáról, így nem kell attól tartania, hogy szanaszét szedik holmiját. Alapfeltételünk, hogy az ügyfelünk elégedett legyen velünk.
A irodák lomtalanítása ingyen Budapesten, valamint vonzáskörzetében lehetséges. Költöztetést, bútorszállítást, lomtalanítást is rendelhet.
Kérem, keressen fel minket, ha szeretné megrendelni cégünktől valamelyik szolgáltatásunkat! Elérhetőek vagyunk telefonon: 06304735253, valamint honlapunkon is, http://lomtalanitasingyen.com/ oldalon. Ezen a webcímen olvashat rólunk, referenciáinkról, illetve felveheti a kapcsolatot is velünk.